Horecabeurs Bredene 2015 Minimaliseren

7e editie Horecabeurs Bredene: 

VIERDAAGS VAN MAANDAG 23 TOT EN MET DONDERDAG 26 FEBRUARI 2015

Horecabeurs Bredene is een vierdaagse beurs voor professionelen en inmiddels een vaste waarde aan de kust. Deze 7e editie, met zijn ruime beursoppervlakte van 3800 m² pure standruimte, zal doorgaan van maandag 23 tot en met donderdag 26 februari 2015.

Bezoekers kunnen er het gevarieerde aanbod ontdekken van zo'n 140 standhouders met tal van nieuwigheden, degustaties en een brede waaier aan producten.

Hebt u interesse om deel te nemen? 
Alle standruimtes zijn reeds ingenomen. Wenst u op de wachtlijst te staan? Stuur dan uw contactgegevens naar info@horecabeurs.be. 
Als er een plaats vrijkomt contacteren we u zo snel mogelijk met alle nodige informatie. 


De organisatie is in handen van het MEC Staf Versluys, Autonoom Gemeentebedrijf Bredene – Kapelstraat 76 – 8450 Bredene.

Meer info: www.horecabeurs.be – info@horecabeurs.be

Clouseau komt naar Tieltse Europafeesten Minimaliseren

Tielt, 29 Mei 2014

Zet de zomer in met het allerleukste 3-daagse stadsfeest van het jaar! 

Laat je in het weekend van 4, 5 en 6 juli 2014 meevoeren in de totaalbelevenis van gezellig shoppen, originele straatacts en meeslepende optredens van talloze bruisende bands.
Koen Wauters is niet meer weg te denken uit de vele televisieprogramma’s. Als vaste coach in The Voice van Vlaanderen gidst hij momenteel aankomend talent naar het podium. Maar op 4 juli brengt hij de gloednieuwe show CLOUSEAU LIVE! naar onze Europastad.
Ook de leadzanger van de topact op zaterdag, Koen Buyse, is een vaste waarde als hulpcoach in The Voice. Op 5 juli haalt hij met Zornik alles uit de kast om het de duizenden bezoekers in Tielt naar hun zin te maken.
Trots op talent van eigen bodem, kon PPP of Protection Patrol Pinkerton niet op onze affiche ontbreken, evenmin als Horses on fire, de band met Gentse roots.
Zondag hebben we een op maat gesneden programma voor de kinderen met BlitZ en De Bende, waarna iedereen volop kan meezingen met Vlaanderen Zingt. 
Naast het muzikale menu kan heel het weekend geproefd worden van interessante koopjes, terrasjes en verrassend straattheater in de stadskern. De voetbalfanaten hebben geen excuus om binnen voor de buis te blijven hangen, op de Markt kunnen zij immers de kwartfinales volgen op groot scherm.
Het weekend wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk, wat meteen het startsein is voor de vele evenementen van Tielt Zomert, de waaier van activiteiten waarmee Tielt ook tijdens de zomermaanden op de kaart blijft staan.
Horecabeurs 2014 Minimaliseren
Tielt, 18 November 2013
De beurs gaat door vanaf maandag 17 februari t.e.m. donderdag 20 februari 2014
Openingsuren:
13:00 - 19:00 

Breng ons gerust een bezoek, U kunt ons vinden op stand 4202!


Meer info op: www.horecabeurs.be 
Melkrock 2013 Minimaliseren
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert vzw heelal het festival Melkrock Tielt - dit jaar al voor de zestiende keer. Op zondag 11 augustus zal er opnieuw heel wat boeiende muziek weerklinken die zowel jongeren, gezinnen en pure muziekliefhebbers aanspreekt en kan bekoren. 

Melkrock vindt plaats in de feeërieke omgeving van de Watewy, een heel geschikt terrein dat al op zeer lovende perscommentaren mocht rekenen.

>> Lees meer
Tieltse feesten 2013 Minimaliseren
  FESTIVAL, MUZIEK

Dit jaar weer Tieltse Europafeesten van 5 tot en met 7 juli 2013 met een spetterend programma!

Lees meer >>
24e Wereldfolkloreade Oostrozebeke Minimaliseren

In 1966 vond het eerste “Internationaal Folklorefestival van Oostrozebeke” plaats. Op dit festival stond voornamelijk de verbroedering met enkele buurlanden centraal. Vandaag is dit tweejaarlijkse festival uitgegroeid tot de Wereldfolkloreade: het samenbrengen van verscheidene volksculturen uit alle werelddelen.

Wanneer: 8 - 12 mei 2013

Lees meer >>

TSMAKT Tielt 2013 Minimaliseren

Dit weekend is er een nieuwe editie 2013 van de handelsbeurs te Tielt.
Deze keer onder het label "TSMAKT".

Plaats van gebeuren : EUROPAHAL – TIELT

Data : 3-4-5 mei 2013

Openingsuren :

- Vrijdag 3 mei 18.00 tot 22.00 uur
- Zaterdag 4 mei 14.00 tot 19.00 uur
- Zondag 5 mei 14,00 tot 19,00 uur

Lees meer...

16e editie kevertreffen Ninove 2013 Minimaliseren
Zondag 10 Maart gaat in Ninove de 16e editie van het kevertreffen door.
Lees meer op persregiodender.be of op de website van Het Nieuwsblad.

Allen daarheen!
Kom ons bezoeken op de horecabeurs te Bredene! Minimaliseren
Tielt, 12 Oktober 2012

Wenst u eens persoonlijk contact op te nemen met ons, dan kan u altijd terecht op de horecabeurs in Bredene. U zal ons daar aantreffen met een greep uit ons gamma van tapinstallaties, spoelbakken, etc...

De beurs gaat door van 18 tot 21 februari 2013.

Meer info op: www.horecabeurs.be 

 

 

Nieuwsflash Minimaliseren
Uitbreiding gamma
1 Juli 2013
We hebben ons gamma uitgebreid met een aantal koelkisten. Deze zijn uitermate geschikt om uw koelcapaciteit drastisch te verhogen. Ofwel om voor te koelen ofwel om handig te werken op uw evenement!
>> Details

Bezoek ons op Facebook
7 December 2012
Aarzel niet om onze pagina op Facebook een bezoekje te brengen. U kunt er aanvullende informatie vinden over bijvoorbeeld evenementen waar wij naartoe gaan of waar u onze installaties in werking kunt zien!
Klik hier...

Lancering website
 
19 Oktober 2012  
Sinds kort is onze nieuwe website live gegaan. Via de website is het mogelijk allerhande informatie te bekomen over zowel de firma als het materiaal. Ook kunt u online via de online huur module (vergelijkbaar met een webshop) uw bestelling plaatsen.
Naar de webshop!
 

 


Snauwaert-Sarrazyn VOF
Stationstraat 68
8700 Tielt - België
BTW 0849.823.928
Primatap
+32 (0) 477/61.73.11
info@primatap.be
www.primatap.be


Copyright 2020 by Primatap